Servere VPS

Hostclub oferă hosting VPS cu stocare exclusiv SSD sau Nvme găzduite în România. Platformă OpenVZ 7 disponibilă pe echipamente HPe enterprise, cu protecție DDoS Voxility și Firewall, backup zilnic automat și monitorizare activă.

* Servere VPS funcționează pe echipamentele profesionale în datacenterul propriu din   Hostclub România

Serverul tău VPS cu stocare SSD

Alege configurația necesară proiectului tău. Platforme Intel XEON super-rapide, fiabile și accesibile

Bronz-2C4R

de la 10/luna

Recomandat proiectelor mici

Bronz-2C4R

50 GB

STOCARE SSD

 • CPU 2 Core garantate
 • RAM 4 GB DDR4 ECC
 • Trafic necontorizat
 • 1 IPv4
 • Rețea 500 Mbps
 • Protecție DDoS
 • SSL gratuit

Silver-4C8R

de la 25/luna

Recomandat proiectelor medii

Silver-4C8R

100 GB

STOCARE SSD

 • CPU 4 Core garantate
 • RAM 8 GB DDR4 ECC
 • Trafic necontorizat
 • 1 IPv4
 • Rețea 1 Gbps
 • Protecție DDoS
 • SSL gratuit

Gold-6C12R

de la 35/luna

Recomandat proiectelor medii

Gold-6C12R

200 GB

STOCARE SSD

 • CPU 6 Core garantate
 • RAM 12 GB DDR4 ECC
 • Trafic necontorizat
 • 2 IPv4
 • Rețea 1 Gbps
 • Protecție DDoS
 • SSL gratuit

Platinum-8C16R

de la 50/luna

Recomandat proiectelor mari

Platinum-8C16R

300 GB

STOCARE SSD

 • CPU 8 Core garantate
 • RAM 16 GB DDR4 ECC
 • Trafic necontorizat
 • 2 IPv4
 • Rețea 1 Gbps
 • Protecție DDoS
 • SSL gratuit

Nu esti sigur care plan se potriveste nevoilor tale?

Sau poate vrei sa afli mai multe despre planurile noastre ieftine de gazduire VPS. Lasa-l pe unul dintre expertii nostri sa te ajute!

Sisteme de operare disponibile

Dedicated Server Debian

Debian

Hosting Romania Ubuntu

Ubuntu

Gazduire servere dedicate Romania pe cel mai puternic sistem Linux

CentOS

Servere dedicate cu openSUSE

openSUSE

De ce alegi găzduire Servere VPS de la Hostclub ?

IPv4

Servere HP

Utilizăm servere enterprise HPe performante și fiabile, cu componente redundante pentru un uptime maxim. Managementul serverului VPS se face prin Virtualizor.

Storage SSD

Servere cu stocare exclusiv SSD

Toate serverele dedicate Hostclub sunt cofigurate cu SSD. Folosim exclusiv RAID hardware cu cache și baterie backup pentru asigurarea performanței și siguranței datelor stocate.

Access root

Asistență profesională

Serverul VPS este activ instant și monitorizat de profesioniști. În funcție de proiect, putem realiza setările necesare, astfel încât aplicația ta să funcționeze la capacități maxime.

Protecție DDoS

Protecție DDoS

Serverele VPS beneficiază de protecție anti DDoS by Voxility și Firewall funcțional la nivelul infrastructurii noastre. Acest serviciu este indispensabil pentru un business puternic.

Preturi competitive

Costuri

Costurile operaționale mari pot fi un impediment în dezvoltarea afacerii tale. Astfel, am creat oferte de servere VPS cu un raport preț / calitate foarte bun.

Access root/ssh

Acces root/SSH

Beneficiezi de acces root în SSH pentru a putea administra serverul VPS cu ușurință. Nu știi ce ai de făcut? Oferim și servicii de administrare a serverului tău.

OS optimizat

Backup automat

Cele mai importante asset-uri ale unui business sunt datele. Îți putem configura serverul să realizeze automat, zilnic un back-ul al bazei tale de date.

Retea redundanta

Conectivitate ultra-rapidă

Pentru asigurarea vitezei și securității infrastructurii, utilizăm serviciile celor mai relevanți furnizori: Voxility, RCS-RDS, Telekom, UPC/Vodafone, BalcanIX și Interlan.

Tipuri de aplicații utilizate pe serverele VPS:

Servere cPanel

Aplicații web

Servere gaming

Servere E-mail

Servere VPN

Servere storage

Streaming

Servere DNS

Servere radio

Tehnologie de top

Digitalizarea oricărui domeniu de activitate este obligatoriu pentru creșterea performanței, productivității, sustenabilității și susține top managementul în aplicarea deciziilor și a măsurilor corecte în cadrul oricărei compani. Hostclub vine în ajutorul companiilor, dar și a persoanelor fizice cu soluții de virtualizare, servere VPS, performante, securizate la prețuri competitive.

Suport profesional

Ți-ai planificat un business serios și ai nevoie de suport? Comandă un serviciu din categoria servere VPS pentru o perioada de minim 6 luni și te ajutăm cu instalarea, configurarea aplicațiilor tip server și chiar cu punerea în funcțiune a aplicației tale. Oferim asistența și suport proiectelor tale inclusiv pentru perioadele mai mici. Oferim răspunsuri la întrebările tale prin E-mail și ticket de support.

Intrebari frecvente

Un server privat virtual (VPS) este o partiție virtuală independentă pe un server fizic. Un VPS rulează propria copie a unui sistem de operare, iar clienții au acces la nivel administrativ la acel sistem de operare, astfel încât să poată instala aproape orice aplicații software care rulează pe sistemul de operare respectiv. Ofertele de servere VPS sunt gândite pentru a susține proiecte mici, medii sau chiar mari.

Pentru servere VPS utilizăm echipamente performante, de generație nouă ce oferă un plus de putere pentru nevoile oricărui business. Ca si tipuri de procesoare, folosim minim E5-2600 V4, DDR4 ECC și stocare exclusiv SSD în RAID10, ce conferă vitează și siguranță datelor tale. Realizăm backup automat zilnic la serverul tău pe echipamente separate, însă recomandarea noastră este să-ți faci și tu un backup la cele mai sensibile date.

Gazduire shared
(„Toată lumea împărtășește resursa disponibilă împreună”)
Într-un mediu de găzduire partajată, toate conturile trebuie să partajeze resursele disponibile cu toate celelalte conturi de pe serverul partajat. Acestea includ, de asemenea, puterea procesorului, memoria și spațiul pe disc.

Gazduire VPS
(„Vi se alocă resurse care nu sunt împărtășite de toată lumea”)
Pe un server privat virtual, vi se alocă resurse de calcul care nu sunt partajate de toată lumea. Puterea procesorului și memoria (RAM) sunt partajate între toate conturile de pe echipament, dar în același timp porțiuni din resursele respective sunt întotdeauna dedicate fiecărui cont. Acest lucru permite mai multă putere de calcul și flexibilitate.

Server dedicat
(„Aveți acces la toate resursele disponibile pe echipament”)
Cu serverul dedicat, sunteți aveți acces complet la toate resursele de calcul disponibile pe server. De asemenea, atât resursele, cât și aplicațiile le gestionați în regim propriu.

Dacă cerințele afacerii dvs. se extind și aveți o creștere a găzduirii web sau pur și simplu doriți mai mult control, un server VPS este cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. Vă oferă mai multă libertate cu accesul la root, plus că puteți instala un certificat SSL, precum și orice tip de aplicații software necesare. Alegând un VPS, puteți selecta o configurație care este cea mai potrivită pentru aplicațiile software, cerințele companiei și cerințele de business.

Avantaje aduse de Servere VPS Romania in Datacenter. Protectie DDoS

   Servere VPS pentru orice afacere care are nevoie de prezență online. Când încercați să creați o afacere de succes, este important ca fiecare fațetă să funcționeze la cel mai înalt nivel posibil, inclusiv serverele web. Un server lent poate opri clienții și, în cele din urmă, ar putea duce la pierderea veniturilor. Din acest motiv, multe companii aleg să utilizeze servere VPS pentru nevoile lor de găzduire.
  Spre deosebire de planurile de găzduire partajată, dacă nu, sute de alți utilizatori care partajează același server ca afacerea dvs., un server VPS se va asigura că afacerea dvs. rămâne independentă de ceilalți utilizatori. Acest lucru este important, deoarece site-urile care partajează un plan pot fi afectate unul de celălalt și acest lucru poate provoca probleme de funcționalitate. Dacă un site partajează același server VPS cu afacerea dvs. primește un nivel ridicat de trafic, acesta poate încetini toate site-urile de pe server.

  Prin utilizarea unor servere VPS, funcționarea site-ului dvs. web nu va fi niciodată determinată de alte site-uri. O problemă obișnuită care poate apărea dacă nu utilizați servere VPS este lipsa accesului la mediul dvs. rădăcină. Fără acces în server VPS, care este necesar pentru anumite configurări, trebuie să vă bazați pe pachetele software acceptate de furnizorul de găzduire.
  Software-ul neacceptat poate ridica probleme de securitate pentru furnizorii de găzduire, iar pe un server partajat, software-ul disponibil va fi dictat de gazdă. Dacă afacerea dvs. dorește să utilizeze software specific industriei care nu este acceptat de gazdă, atunci acest lucru ar putea cauza probleme și ar putea împiedica utilizarea software-ului în totalitate. Prin utilizarea de servere VPS de la HostClub.ro, afacerea dvs. va putea implementa în mod liber orice modificări software necesare în cadrul serverului, fără a avea nevoie de disponibilitatea dezvoltatorilor și a inginerilor de sistem.

Pentru performanță sporită folosiți servere VPS de la HostClub.ro

   Servere VPS de la găzduirea VPS folosește un server părinte pentru a găzdui mai multe servere virtuale care sunt separate unele de altele. Folosind un software numit hipervizor, compania de găzduire implementează un strat virtual deasupra sistemului de operare pentru a segmenta aceste servere VPS. Separarea între pereții virtuali permite fiecărui utilizator să își instaleze propriul sistem de operare și software, creând un server VPS cu adevărat privat, separat de alții la nivel de sistem de operare.
  Dacă dețineți o afacere mică și nu aveți planuri de extindere, atunci puteți prevedea cantitatea de trafic pe care o va primi site-ul dvs. web. Cu toate acestea, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea, atunci este posibil ca nivelurile de trafic să crească pe măsură ce baza de clienți se extinde și veți avea nevoie de un server pentru a găzdui acest lucru.

  Spre deosebire de un server partajat, care poate fi limitativ în ceea ce privește scalabilitatea, un server VPS face mai ușoară extinderea operațiunilor fără a interfera cu funcționarea serverului. De fapt, extinderea poate fi la fel de simplă ca actualizarea planului de găzduire, iar acest lucru nu necesită de obicei nicio perioadă de nefuncționare, astfel încât site-ul dvs. va continua să funcționeze fără întrerupere.
  Înainte, firmele optau de obicei pentru planuri de găzduire partajată, deoarece servere VPS erau prea scumpe pentru a fi utilizate. Cu toate acestea, pe măsură ce tehnologiile de internet au avansat, costul găzduirii web a scăzut semnificativ, făcând din servere VPS o opțiune pentru aproape orice afacere. Mulți furnizori au planuri de găzduire VPS, ceea ce este cu mult mai mare decât rata majorității planurilor comune. Atunci când se întâmpină probleme cu un serviciu de găzduire, aceasta poate crea o situație stresantă.

Cu un server VPS dedicat puteți asigura confidențialitate, securitate și flexibilitate

   Server VPS dedicat pentru afacere, înseamnă că aplicația dvs. este găzduită pe un server separat configurat pentru nevoile dvs. curente. De asemenea, aveți control deplin asupra serverului dvs. și puteți instala orice programe de care aveți nevoie pentru a rula aplicația. Dar pentru a valorifica cu adevărat acest avantaj, poate fi necesar să angajați un administrator de server VPS - un profesionist responsabil cu întreținerea serverului.
  În linii mari, servere VPS Romania pot fi împărțit în două categorii: complet gestionat și autogestionat. Cu o găzduire VPS complet gestionată de servere VPS Romania, toate responsabilitățile de gestionare și întreținere sunt gestionate de profesioniști IT instruiți care se ocupă de serverul dvs. virtual și se asigură că acesta continuă să fredoneze frumos. Aceasta include totul, de la serverul inițial, până la instalarea actualizărilor, aplicarea patch-urilor de securitate, monitorizarea constantă și efectuarea copiilor de rezervă.

  Pe de altă parte, într-un server VPS autogestionat, toate articolele menționate mai sus sunt responsabilitatea utilizatorului. După cum vă puteți aștepta, acest lucru necesită un nivel ridicat considerabil de cunoștințe tehnice și nu este recomandat persoanelor care nu dispun de expertiza tehnică. Avantajul, desigur, este că, având această găzduire de la servere VPS Romania, utilizatorul își poate modifica sistemul exact conform cerințelor sale, fără a fi nevoie să lucreze cu mediul oferit de furnizor.
  Dar dacă aveți nevoie de o calitate mai bună decât poate garanta găzduirea partajată, totuși un server dedicat nu se potrivește bugetului dvs.? Un server VPS se află între aceste două opțiuni, oferind servicii de calitate comparabile la un preț mai rezonabil, garantate de HostClub.ro. Un server VPS profită de tehnologia de virtualizare prin divizarea virtuală a unui singur server în secțiuni separate, fiecare capabil să găzduiască o aplicație și să rezerve resursele necesare ale serverului.

servere VPS
server VPS
servere VPS Romania
Verifică alte servicii Hostclub
Gazduire web Romania

Găzduire web

Soluții performante de găzduire pe servere cu cPanel, CloudLinux și antivirus Imunify

servere

Servere Dedicate

Performanță maximă cu echipamente enterprise și stocare SSD cu Raid hardware

Colocare servere

Colocare

Solicită oferta și vino cu echipamentul tău în rețeaua noastră