Servere dedicate

La Hostclub îți garantăm fiabilitatea infrastructurii și expertiza în servere dedicate "bare metal". Oferim diferite game de servere dedicate, adaptate chiar și celor mai exigente nevoi. Am conceput oferte pentru servere dedicate performante, fiabile la prețuri competitive.

Toate serverele dedicate beneficiază de protecție DDoS, iar suplimentar putem adauga serviciile tale în Firewall-ul nostru pentru un plus de securitate. Tehnicienii noștri vă stau la dispoziție pentru instalarea și configurarea sistemului de operare, în funcție de necesitățile proiectului tău. Oferta noastră cuprinde atât configurații predefinite, cât și custom în funcție de proiectul tău.

* Hostclub oferă servicii IT&C și operează un datacenter propriu din   Hostclub România

Proiectul tău începe aici

Comandă un server dedicat, iar noi ne ocupăm de configurare. Ai nevoie de o configurație customizată? Trimite-ne un e-mail și noi te ajutăm

Servere 1 Procesor *

* posibilitate de upgrade CPU/RAM ulterior, în funcție de model

1 x Intel E3-1240 v2

3.40 GHz (turbo 3.8 Ghz)
4 Core/ 8 Threads

RAM 16 GB DDR3

Frecvenţă 1600 MHz
ECC

2 x 500 GB SSD

Hardware RAID1
1GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 5 IP

HP DL320e Gen8

60 lunar

Comanda

1 x Intel E5-2670 v2

2.50 GHz (turbo 3.3Ghz)
10 Core/ 20 Threads

RAM 32 GB DDR3

Frecvenţă 1600 MHz
ECC

2 x 500 GB SSD

Hardware RAID1
1GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 5 IP

HP DL360p Gen8

75 lunar

Comanda

Servere 2 Procesore *

* posibilitate de upgrade CPU/RAM/Storage ulterior, în funcție de model

2 x Intel X5675

3.06 GHz (turbo 3.46Ghz)
12 Core/ 24 Threads

RAM 64 GB DDR3

Frecvenţă 1600 MHz
ECC

2 x 500 GB SSD

Hardware RAID1
1GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 5 IP

HP DL360 Gen7

90 lunar

Comanda

2 x Intel E5-2670 v2

2.50 GHz (turbo 3.3Ghz)
20 Core/ 40 Threads

RAM 64 GB DDR3

Frecvenţă 1600 MHz
ECC

2 x 1 TB SSD

Hardware RAID1
1GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 5 IP

HP DL360p Gen8

110 lunar

Comanda

2 x Intel E5-2670 v3

2.30 GHz (turbo 3.1Ghz)
24 Core/ 48 Threads

RAM 128 GB DDR4

Frecvenţă 2400 MHz
ECC

4 x 500 GB SSD

Hardware RAID10
2GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 11 IP

HP DL360 Gen9

160 lunar

Comanda

2 x Intel E5-2680 v4

2.40 GHz (turbo 3.3Ghz)
28 Core/ 56 Threads

RAM 128 GB DDR4

Frecvenţă 2400 MHz
ECC

4 x 1 TB SSD

Hardware RAID10
2GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 11 IP

HP DL360 Gen9

280 lunar

Comanda

2 x Intel E5-2680 v4

2.40 GHz (turbo 3.3Ghz)
28 Core/ 56 Threads

RAM 256 GB DDR4

Frecvenţă 2400 MHz
ECC

8 x 1 TB SSD

Hardware RAID10
2GB Cache + Baterie

DC Hostclub

București, România

Network: 1000 Mbps

Adrese IPv4: 11 IP

HP DL360 Gen9

380 lunar

Comanda

Nu ești sigur care server se potrivește nevoilor tale?

Sau poate ai nevoie de o configurație custom? Sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre oferta noastră de servere dedicate ? Nici o problemă, noi te putem ajuta !

Sisteme de operare disponibile

Dedicated Server Debian

Debian

Hosting Romania Ubuntu

Ubuntu

Gazduire servere dedicate Romania pe cel mai puternic sistem Linux

CentOS

Oracle Linux

Oracle Linux

Servicii gazduire Romania pe Windows Servers

Windows Server

FreeBSD Server

FreeBSD

De ce alegi serviciile noastre?

IPv4

Servere HP

Utilizăm servere enterprise HPe performante și fiabile, cu componente redundante pentru un uptime maxim. Managementul hardware și monitorizarea se realizează prin ILO.

Storage SSD

Servere cu stocare exclusiv SSD

Toate serverele dedicate Hostclub sunt cofigurate cu SSD. Folosim exclusiv RAID hardware cu cache și baterie backup pentru asigurarea performanței și siguranței datelor stocate.

Access root

Asistență profesională

Serverul tău va fi instalat, configurat și monitorizat de profesioniști. În funcție de proiect, vom realiza setările necesare, astfel încât aplicația ta să funcționeze la capacități maxime.

Protecție DDoS

Protecție DDoS

Serverele dedicate beneficiază de protecție anti DDoS by Voxility și Firewall funcțional la nivelul infrastructurii noastre. Acest serviciu este indispensabil pentru un business puternic.

Preturi competitive

Costuri

Costurile operaționale mari pot fi un impediment în dezvoltarea afacerii tale. Astfel, am creat oferte de servere dedicate cu un raport preț / calitate foarte bun.

Access root/ssh

Acces root/SSH

Beneficiezi de acces root în SSH pentru a putea administra serverul dedicat România cu ușurință. Nu știi ce ai de făcut? Oferim și servicii de administrare a serverului tău.

OS optimizat

Backup automat

Cele mai importante asset-uri ale unui business sunt datele. Îți putem configura serverul să realizeze automat, zilnic un back-ul al bazei tale de date.

Retea redundanta

Conectivitate ultra-rapidă

Pentru asigurarea vitezei și securității infrastructurii, utilizăm serviciile celor mai relevanți furnizori: Voxility, RCS-RDS, Telekom, UPC/Vodafone, BalcanIX și Interlan.

Servere dedicate pentru domenii:

E-commerce

Servicii financiare

Gaming & Media

Industria Software

Startup-uri

Procesare și stocare date

Servicii securitate cibernetică

Medii de testare

Comunicații

Datacenter propriu

Management eficient al infrastructurii

Am creat o infrastructură având la bază cunoașterea domeniului IT&C într-o continuă dezvoltare. Întelegem nevoia utilizatorilor pentru viteză, fiabilitate, performanță și monitorizare activă a echipamentelor. Evoluăm în fiecare zi.

Securitate cibernetică

Un must-have pentru orice business stabil

Pornind de la premisa "când se întamplă" și nu "dacă se întâmplă", am pregătit rețeaua pentru atacuri cibernetice, de la atacuri DDoS, până la atacuri sofisticate de tip malware/ransomeware și phishing. Mai bine prevenim decât să tratăm.

Comunicare

Oferim consultanță clienților noștri

Oferim suport și consultanță, astfel încât să poți alege varianta optimă de server dedicat pentru proiectul tău. Știm cât de important este uneori să ai cu cine discuta și să fi înteles.

Întrebări frecvente

Un server dedicat este un echipament de procesare și stocare de date. Spre deosebire la găzduirea shared, ai acces la toate resursele unui server, astfel că, websiteul sau aplicația ta poate atinge performanțe maxime. Poți opta să-l administrezi pe cont propriu sau, contracost, să ne ocupăm noi de tot de înseamnă administrare și monitorizare.

Da ! Ai acces 100% la serverul tău dedicat și la toate resursele acestuia. Contul de root, în cazul sistemelor de operare Linux/Unix este contul de administrator, cu care îți poți gestiona echipamentul în funcție de necesități. Totuși, recomandăm folosirea unui user normal pentru activitățile obișnuite.

La prima vedere, un utilizator cu cunoștințe minimale, ar aprecia că nu sunt diferențe. Managementul remote este similar între un VPS și un server dedicat. Însă, la un server dedicat dispui de toate resursele acestuia și nu depinzi de activitatea altor clienți, așa cum se poate întâmpla la o găzduire shared.

Indiferent de modelul de server dedicat ales, includem NIC-uri de 1 Gbps fără costuri suplimentare. Rețeaua noastră este complet redundantă, cu mai mulți furnizori de bandă largă de Internet și este concepută pentru a oferi o latență mai mică și rate de transfer mai mari.

Servere Dedicate Romania, Gazduire Business, DataCenter. Vezi Pret

   Servere dedicate pentru fiecare tip de afacere. Fie că aveți o afacere mică sau o întreprindere mare, există la îndemână o gamă largă de opțiuni de găzduire web. Dacă vă gândiți serios la viitor, căutați mai multă putere, flexibilitate și control, atunci o găzduire dedicată este ceea ce aveți nevoie. Aceste servere dedicate de găzduire vă permit să utilizați exclusiv toate resursele de pe serverul dvs. Această opțiune de găzduire a site-ului web permite utilizatorilor să închirieze un întreg server.
  Aceasta include toate resursele, cum ar fi, lățimea de bandă, spațiul de stocare și memoria alocată. Aceste servere dedicate sunt, de asemenea, extrem de flexibile și vă facilitează controlul deplin asupra software-ului și a sistemelor de securitate. Capacitatea de a-ți alege propriul sistem de operare este, de asemenea, un alt plus al oricăror servere dedicate. Există două niveluri de găzduire server dedicată - gestionate și neadministrate.

  Versiunea gestionată este administrată și rulată de furnizorul de găzduire webde la HostClub.ro. Pe de altă parte, găzduirea pe servere dedicate neadministrate vă oferă controlul complet asupra tuturor opțiunilor, de la configurare la backup. Aceste servere dedicate funcționează extrem de bine, datorită oferirii accesului exclusiv la o platformă privată, izolată, cu toate resursele sale dedicate exclusiv site-ului dvs. web.
  Acest lucru are ca rezultat o performanță mai rapidă și mai eficientă decât alte câteva opțiuni de găzduire web cu servere dedicate Romania. Găzduirea dedicată a serverului vă ajută să maximizați durata de funcționare a site-ului dvs. web, pentru a fi tot timpul online pentru fiecare client. De asemenea, facilitează traficul ridicat, astfel încât să vă puteți dezvolta site-ul cât mai mult posibil și să vă creșteți clasamentul SEO. Dacă căutați o soluție de găzduire web performantă, aceste servere dedicate Romania sunt alegerea evidentă pentru orice afacere.

De ce este bine să aveți servere dedicate pentru afacerea dvs.?

   Servere dedicate pentru performanță de înaltă calitate și securitate informațională. Criminalitatea informatică este în continuă evoluție. Un singur atac are potențialul de a vă ruina site-ul web, de a vă afecta negativ SEO făcut pe site, de a vă face să pierdeți clienții pentru că site-ul este offline. Din fericire, cu servere dedicate Romania sunteți deja înaintea altor site-uri din punct de vedere al securității, deoarece nu trebuie să împărtășiți resursele dvs. cu alți utilizatori.
  Partajarea unui server poate crea vulnerabilități în sistemul dvs. de securitate. Cu servere dedicate Romania, beneficiați de straturi de protecție suplimentară și securitate sporită. Dacă căutați performanțe excelente și securitate fiabilă la nivel înalt, atunci este un server dedicat pentru dvs. Cu servere dedicate Romania aveți luxul de a vă actualiza cu ușurință resursele serverului. Prin urmare, compania dvs. va putea să-și extindă continuu vizibilitatea și acoperirea pe tot teritoriul țării.

  Având servere dedicate Romania orice afacere va avea în mod normal mai mulți clienți, totul ducând la creșterea veniturilor. Tot ce trebuie să faceți este să contactați compania de găzduire și să actualizați planul curent. Alocarea lățimii de bandă este, de asemenea, uriașă și acest lucru vă va ajuta să stocați fără efort date fără a face ca sistemul să încetinească. Un server dedicat vă permite să vă personalizați serverul în funcție de nevoile specifice ale afacerii dvs.
  Acest lucru vă face și mai ușor să vă dezvoltați afacerea. Aveți flexibilitatea de a gestiona, monitoriza și modifica software-ul și programele după cum doriți. Indiferent de tipul de afacere sau industrie, aceste servere dedicate Romania au potențialul de a vă ajuta să vă gestionați eficient munca în funcție de nevoile afacerii dvs. Imaginați-vă că vă puteți personaliza serverul pentru a satisface nevoile dvs. unice de CPU, RAM, spațiu și software.

Cu oferta noastră de servere dedicate Romania aveți flexibilitatea de a vă personaliza serverul

   Servere dedicate Romania este serviciul care vă oferă posibilitatea de a personaliza serverul, puteți alege platforma și software-ul pe care vă simțiți mai confortabil să îl utilizați. Aceste servere dedicate Romania vă permit un control al configurației și un IP unic. Alegând o găzduire partajată, nu numai că partajați spațiul și resursele serverului cu mai multe site-uri web, ci folosiți și aceeași adresă IP. Aceasta este o potențială problemă de securitate și SEO.
  Acest lucru se datorează faptului că un chiriaș de server spam vă poate expune la atacuri similare, poate încetini site-ul web și vă poate afecta negativ clasamentul SEO. Alegând în schimb servere dedicate Romania de găzduire, nu veți avea aceste probleme, deoarece serverul vă aparține și veți avea propria adresă IP. Acest lucru este excelent și pentru companiile mari care operează un site de comerț electronic, care necesită SSL pentru procesarea cardului de credit.

  Pentru un pret servere dedicate apelați cu încredere la specialiștii de la HostClub.ro. Aici veți primi asistență de la un personal specializat, dar și un pret servere dedicate accesibil pentru orice afacere. Având o lățime de bandă fiabilă pentru site-ul dvs. web, este crucial să vă asigurați că toate software-urile, programele și aplicațiile dvs. rulează fără probleme, iar pentru un pret servere dedicate care implică un abonament lunar veți primi asistență în caz de probleme ale site-ului.
  Servere dedicate nu sunt cea mai ieftină opțiune. Cu toate acestea, este o investiție care merită. Serverele web dedicate sunt rentabile. Poate părea a fi mai scump decât un server bazat cloud, dar acestea servere dedicate oferă mai multe resurse și, odată ce vă dați seama de adevărata valoare oferită de serverele dedicate, veți recunoaște că un pret servere dedicate este extrem de rezonabil. Pentru asistență specializată, HostClub.ro este soluție pentru site-ul dvs.

servere dedicate
servere dedicate Romania
pret servere dedicate

Telemuncă - servicii VPN

Serviciul de servere dedicate VPN permite securitatea și criptarea datelor din cadrul organizației tale fără a compromite performanța și eficiența. Promovăm idea de utilizare a conexiunilor securizate în schimbul de informații confidențiale.

IP-uri dedicate

Configurare rapidă

Conexiuni rapide

Infrastructură securizată

Hardware performant

Suport configurare

Verifică alte servicii Hostclub

Gazduire web Romania

Găzduire web

Soluții performante de găzduire pe servere cu cPanel, CloudLinux și antivirus Imunify.

Servere VPS

Servere VPS

Performanță garantată oferită de OpenVZ 7 și stocare rapidă RAID10 SSD.

Colocare servere

Colocare

Solicită oferta și vino cu echipamentul tău în rețeaua noastră