Host SAMP : Gta San Andreas Multiplayer [PC]

AI NEVOIE DE O GĂZDUIRE PERFORMANTĂ ? Prin pachetele disponibile de host SAMP, îți oferim acces la cea mai performantă rețea de game hosting din România, beneficiind de un raport preț calitate excelent. Găzduim cele mai mari comunități de SAMP din România: B-zone, Bugged, Nephrite, B-Hood, OG-Times și multe altele. Rețeaua Hostclub este optimizată pentru game hosting.

Verifică prețurile apăsând butonul de comandă.
Activarea serverului se face imediat după efectuarea plății. Baza de date este inclusă si beneficiezi de back-up automat zilnic.

De ce alegi serviciile noastre?

IPv4

IP Dedicat

Fiecare pachet beneficiază de IP propriu. Niciun alt server de gaming nu va funcționa pe IP-ul pe care ți-l alocăm. Acest beneficiu îți garantează inclusiv un gaming fluent. Bineîntețeles, portul serverului tău va fi 7777.

Storage SSD

Servere cu stocare exclusiv SSD

Serverele ce găzduiesc serviciile de host samp și baze de date sunt echipate cu SSD-uri Enterprise, configurate în RAID10. Această configurație asigură viteză crescută de scriere/citire, dar și siguranța datelor.

Access root

Asistență profesională

Serverele noastre sunt optimizate pentru găzduirea serverelor de SAMP. Ai nevoie totuși de ajutor cu privire la serverul tău? Nici o problemă. Contacteaza-ne prin ticket sau e-mail și îți rezolvăm situația în cel mai scurt timp.

Instalare automata

Activare instantă

Nu ai timp de așteptare. Toate serverele de SAMP sunt instalate și disponibile imediat după achiziție. Datele de conectare le primești pe e-mail, astfel că îți poți lansa proiectul întrun timp cât mai scurt.

Resurse scalabile

Gamepanel GSP

Pentru controlul serverului tău folosim cel mai bun sistem disponibil GSP-Panel. Oferă viteză, securitate și flexibilitate. Îți poți administra serverul inclusiv de pe smartphone.

Protecție DDoS

Anti DDoS

Toate planurile noastre de gazduire SAMP beneficiază de protecție anti DDoS by Voxility și firewall funcțional la nivelul rețelei Hostclub. Experiență în gaming cu cea mai mare viteză și fără lag.

OS optimizat

Backup zilnic

Cele mai importante date ale unui server SAMP sunt cele stocate în bazele de date. Zilnic realizăm o copie a tuturor bazelor de date, astfel încât orice s-ar întâmpla, informațiile serverului tău vor fi în siguranță.

Retea redundanta

Link-uri redundante

Cea mai bună rețea de găzduire a serverelor de jocuri online. Suntem conectați direct cu RCS-RDS, Telekom, UPC/Vodafone, AKTA și alți operatori importanți, fapt ce asigură cele mai mici ping-uri cu rețelele relevante din România.

Securitate cibernetică: protecție DDoS și Firewall

Industria de gaming este ținta frecventă a atacurilor cibernetice, iar fără sisteme avansate de identificare și blocare a traficului nelegal, serverele de gaming vor cunoaște întreruperi frecvente.
Pentru protecția serverelor și serviciilor oferim protecție Anti DDoS în două straturi: unul la nivel furnizorului Voxility și un strat la nivelu rețelei Hostclub, utilizând metode specifice: reguli firewall și ACL pentru filtrarea traficului ilegal.

Întrebări frecvente

Da ! Vă rugăm să deschideți un tichet de suport și să solicitați o bază de date. În cel mai scurt timp, baza de date fi creată și veți primi informațiile de conectare. De asemenea, pentru bazele de date sunt realizate back-uri automate în fiecare zi. Astfel datele date critice sunt în siguranță.

Da. După plasarea și achitarea comenzii, datele contului le veți primi pe e-mail și puteți să vă mutați fișierele (plugins, gamemode etc) pe noul host. În cazul în care întâmpinați probleme, vă putem sprijini cu mutarea.

Instant ! După plasarea și achitarea comenzii, veți primi pe e-mail datele de autentificare la portalul Hostclub și GamePanel. Serverul SAMP va fi instalat automat, urmând ca dvs. să urcați pe host fișierele necesare (gamemode, plugins, filterscripts etc).

În prezent acceptăm plata cu cardul bancar, transfer bancar, depunere numerar la ghișeul băncii și PayPal. După ce comandați un serviciu, se generează o factură proformă. Ulterior efectuării plății, serviciu va deveni activ în mod automat. Nu acceptăm plăți cu PaySafeCard sau SMS.

Da ! Toate serverele de gaming sunt administrate cu GSP Panel, cel mai avansat sistem. Un avantaj important al acestui panou reprezintă interfața prietenoasă prin care serverul de SAMP poate fi pornit, oprit, restartat sau modificate variabile ale fișierelor de configurare.

Rețeaua Hostclub beneficiază de protecție anti DDoS prin soluțiile Corero Networks. La momentul actual oferim cea mai performantă protecție DDoS necesară găzduirii unui server SA-MP. Totuși, ține minte că rezolvarea bugurilor, exploituri-lor din gamemode sunt atribuțiile scripterului.

Toate echipamentele sunt găzduite în datacenter propriu și sunt conectate la UPS-uri ce asigură continuitatea. Totodată, datacenterul dispune de un generator diesel, fapt ce conferă un uptime de 100% al rețelei. Echipamentele noaste au uptime maxim. Totuși, uptimeul serverelor de samp este influențat de optimizarea gamemode-ului.

Protecția noastră anti DDoS și serverele dedicate sunt optimizate pentru serviciul de host SAMP. Dacă serverul tău are probleme, îți recomandăm să verifici logurile și gamemodeul. Din experiența noastră, 90% din cazuri problemele apar din cauza unui gamemode neoptimizat.

Da ! Din motive de securitate, contul bazei de date are acces din serverele noastre. În vederea accesului la baza de date, din exteriorul rețelei, vă rugăm să ne comunicați IP-ul panelului.

Costul unui server de SAMP este de 0.4 lei pe lună pentru 1 slot. Primul pachet este de 100 de sloturi, următoarele fiind de +50 de sloturi. Asfel, un host de 100 de sloturi costă 40 de lei/lună TVA inclus, iar un server de 500 de sloturi costă 200 de lei pe lună TVA inclus. Factura fiscală se eliberează automat după efectuarea plății.

Nu ești sigur care plan se potrivește nevoilor tale ?

Sau poate ai întrebări suplimentare despre pachetele noastre de găzduire Gta San Andrea Multiplayer. Lasă-l pe unul dintre experții noștri să te ajute!