Login

Ai nevoie de un host samp performant ? Hostclub îți oferă acces la cea mai performanta rețea de hosting din România, beneficiind de un raport preț calitate excelent.

Suntem alături de proiectul tău.
Viteză, Protecție, SUport.

Comandă un Server SAMP cu doar 8,4 Euro pe lună.

Beneficiile serviciului host samp :

beneficii retea hostclub
Conexiuni Internet Cel mai mic ping

Cea mai bună rețea de găzduire a serverelor de jocuri online. Suntem conectați direct cu RCS-RDS, Telekom, AKTA și alți operatori importanți, fapt ce asigură cele mai mici ping-uri cu rețelele relevante din România.

protectie anti ddos hostclub
Anti DDoS by Corero Network Security Singura soluție din România 100% funcțională

Soluția noastră anti DDoS iți va proteja serverul de gaming de traficul ilegal. Coloborăm cu cea mai importantă companie din domeniu, asigurând astfel un uptime cât mai mare și un gaming fluent.

servere hp si dell
Servere dedicate optimizate Infrastructura cu servere brand HP si Dell

Utilizăm servere dedicate cu procesoare optime pentru serverele samp. Bazele de date sunt găzduite pe servere dedicate izolate, fapt ce asigură performanța și securitate maximă. 

ssd intel
Stocare SSD Host SAMP pe SSD Intel Enterprise

Serverele dedicate ce găzduiesc serviciile de host samp și baze de date sunt echipate cu SSD-uri Intel de tip Enterprise, configurate în RAID10. Această configurație asigură viteză crescută de scriere/citire, dar și siguranța datelor.

game panel samp
Game Panel Administrează serverul fără bătăi de cap !

Pentru administrarea host-ului SAMP oferim cel mai Cool panou: Gsp-Panel ! Avantajele acestui panou sunt stabilitatea, ușurința de folosire, securitatea și modulul API care permite pornirea/oprirea serverului direct de pe web Panelul comunității tale !

backup samp
Backup zilnic Datele tale sunt în siguranță

Cele mai importante date ale unui server SAMP sunt cele stocate în bazele de date. Zilnic realizăm o copie a tuturor bazelor de date, astfel încât orice s-ar întâmpla, informațiile serverului tău vor fi în siguranță.

host samp

Clienții noștri:

  • host samp b-zone
  • host samp nephrite
  • host samp bugged
  • host samp bhood
  • host samp og-times
  • host samp eclipsed
  • host samp linkmania
  • host samp dty.ro

Metode de plată:

card payment
plata paypal
transfer bancar

FAQ - Întrebări despre serviciul de găzduire SAMP !

Pot sa mut serverul de samp de la alta firma?

Da. După plasarea și achitarea comenzii, datele contului le veți primi pe e-mail și puteți să vă mutați fișierele (plugins, gamemode etc) pe noul host. În cazul în care nu întâmpinați probleme, vă putem sprijini cu mutare.

În cât timp se activează serviciul Host SAMP ?

Instant ! După plasarea și achitarea comenzii, veți primi pe e-mail datele de autentificare la portalul Hostclub și GamePanel. Serverul SAMP va fi instalat automat, urmând ca dvs. să urcați pe host fișierele necesare (gamemode, plugins, filterscripts etc).

Primesc și bază de date ?

Da ! Vă rugăm să deschideți un tichet de suport și să solicitați o bază de date. În cel mai scurt timp, baza de date fi creată și veți primi informațiile de conectare.

Pot să conectez un Panel la baza de date a serverului de SAMP ?

Da ! Din motive de securitate, contul bazei de date are acces din serverele noastre. În vederea accesului la baza de date, din exteriorul rețelei, vă rugăm să ne comunicați IP-ul panelului.

Ce uptime are rețeaua ? Dar serviciul de host samp ?

Toate echipamentele sunt găzduite în datacenter propriu și sunt conectate la UPS-uri ce asigură continuitatea. Totodată, datacenterul dispune de un generator diesel, fapt ce conferă un uptime de 100% al rețelei. Echipamentele noaste au uptime maxim. Totuși, uptimeul serverelor de samp este influențat de optimizarea gamemode-ului.

Serverul meu are protecție împotriva atacurilor ?

Rețeaua Hostclub beneficiază de protecție anti DDoS prin soluțiile Corero Networks. La momentul actual oferim cea mai performantă protecție necesară găzduirii unui server SA-MP .

Am acces la un panou de administrare ?

Da ! Toate serverele de gaming sunt administrate cu GSP Panel, cel mai avansat sistem. Un avantaj important al acestui panou reprezintă  interfața prietenoasă prin care serverul de SAMP poate fi pornit, oprit, restartat sau modificate variabile ale fișierelor de configurare.

Ce furnizori de Internet utilizați ?

La momentul actual suntem conectați cu furnizori multiplii: Rcs-Rds, Telekom, Akta, UPC și M247 Europe. De asemenea, suntem membrii Interlan, cea mai mare asociație de furnizori de comunicații din Romania.

Ce metode de plata am la dispoziție ?

În acest moment acceptăm plata cu cardul bancar, transfer bancar și PayPal. După ce comandați un serviciu, se generează o factură proformă. Ulterior efectuării plății, serviciu va deveni activ în mod automat. Nu acceptăm plați cu PaySafeCard sau SMS.

Mi-a picat serverul. Care este motivul ?

Protecția noastră anti DDoS și servere dedicate sunt optimizate pentru serviciul de host SAMP. Dacă serverul tău are probleme, îți recomandăm să verifici logurile și gamemodeul. Din experiența noastră, 90% din cazuri problemele apar din cauza unui gamemode neoptimizat.

Ai intrebari? Scrie-ne la office@hostclub.ro