Găzduire servere gaming

Industria de gazduire servere gaming este într-o continuă expansiune. Ai nevoie de un host pentru proiectul tău de GAMING ? Specialiștii Hostclub au dezvoltat o infrastructură optimizată pentru servere de jocuri. Oferim gamehost shared, servere virtuale pentru proiecte medii și servere dedicate pentru proiecte de medii și mari dimensiuni.

Experiență în domeniul gaming-ului încă din 2006.
Dacă ai o comunitate de gaming sau dorești să dezvolți un nou proiect, atunci conectivitatea de mare viteză, protecția DDoS și suportul specializat nu trebuie să-ți lipsească. Noi îți putem pune la dispoziție aceste facilități.

* Hostclub oferă servicii IT&C și operează un datacenter propriu din   Hostclub România

Oferta noastră

GTA San Andreas

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike GO

Minecraft

Five M

De ce alegi serviciile noastre?

IPv4

IP Dedicat

Fiecare pachet beneficiază de IP propriu. Niciun alt server de gaming nu va funcționa pe IP-ul pe care ți-l alocăm. Acest beneficiu îți garantează inclusiv un gaming fluent.

Storage SSD

Servere cu stocare exclusiv SSD

Serverele ce găzduiesc serviciile de game hosting și bazele de date sunt echipate cu SSD-uri Enterprise, configurate în RAID10, configurație ce asigură performanță, viteză și siguranța datelor.

Access root

Asistență profesională

Serverele noastre sunt optimizate pentru serviciul de gazduire servere gaming. Ai nevoie totuși de ajutor cu privire la serverul tău? Nici o problemă. Contacteaza-ne prin ticket sau e-mail și îți rezolvăm situația în cel mai scurt timp.

Instalare automata

Activare instantă

Nu ai timp de așteptare. Toate serverele sunt instalate și disponibile imediat după achiziție. Datele de conectare le primești pe e-mail, astfel că îți poți lansa proiectul întrun timp cât mai scurt.

Resurse scalabile

Gamepanel GSP

Pentru controlul serverului tău folosim cel mai bun sistem disponibil GSP-Panel. Oferă viteză, securitate și flexibilitate. Îți poți administra serverul inclusiv de pe smartphone.

Protecție DDoS

Anti DDoS

Toate planurile noastre de gazduire jocuri beneficiază de protecție anti DDoS by Voxility și firewall funcțional la nivelul rețelei Hostclub. Experiență în gaming cu cea mai mare viteză și fără lag.

OS optimizat

Backup zilnic

Cele mai importante date ale unui server de jocuri sunt cele stocate în bazele de date. Zilnic realizăm o copie a tuturor bazelor de date, astfel încât orice s-ar întâmpla, informațiile serverului tău vor fi în siguranță.

Retea redundanta

Conectivitate ultra-rapidă

Cea mai bună rețea de găzduire a serverelor de jocuri online. Suntem conectați direct cu RCS-RDS, Telekom, UPC/Vodafone, AKTA și alți operatori importanți, fapt ce asigură cele mai mici ping-uri cu rețelele relevante din România.

Întrebări frecvente

Da ! Toate serverele care necesită baze de date, vor beneficia în mod gratuit. Vă rugăm să deschideți un tichet de suport și să solicitați o bază de date. De asemenea, pentru bazele de date sunt realizate back-uri automate în fiecare zi. Astfel datele date critice sunt în siguranță.

Da. După plasarea și achitarea comenzii, datele contului le veți primi pe e-mail și puteți să vă mutați fișierele pe noul host. Pentru suport, vă rugăm să ne contactați și vă oferim sprijin pentru migrare.

Instant ! După plasarea și achitarea comenzii, veți primi pe e-mail datele de autentificare la portalul Hostclub și GamePanel. Serverul va fi instalat automat după care îl puteți customiza în funcție de necesotăți.

În prezent acceptăm plata cu cardul bancar, transfer bancar, depunere numerar la ghișeul băncii și PayPal. După ce comandați un serviciu, se generează o factură proformă. Ulterior efectuării plății, serviciu va deveni activ în mod automat. Nu acceptăm plăți cu PaySafeCard sau SMS.

Da ! Toate serverele de gaming sunt administrate cu GSP Panel, cel mai avansat sistem. Un avantaj important al acestui panou reprezintă interfața prietenoasă prin care serverul de jocuri poate fi pornit, oprit, restartat sau modificate variabile ale fișierelor de configurare.

Rețeaua Hostclub beneficiază de protecție anti DDoS prin furnizorul VOXILITY, dar și o soluție locală Firewall. La momentul actual oferim cea mai performantă protecție DDoS necesară găzduirii unui server de jocuri.

Toate echipamentele sunt găzduite în datacenter propriu și sunt conectate la UPS-uri și un generator diesel de mare putere, fapt ce conferă un uptime de 100% al rețelei. De asemenea, suntem conectați la Internet prin furnizori multipli, astfel că putem obține uptime maxim.

Protecția noastră anti DDoS și serverele dedicate sunt optimizate pentru servicii de game hosting. Dacă serverul tău are probleme, îți recomandăm să verifici logurile și gamemodeul. Din experiența noastră, 90% din cazuri provin din probleme de software și/sau configurare defectuoasă.

Da ! Din motive de securitate, contul bazei de date are acces din serverele noastre. În vederea accesului la baza de date, din exteriorul rețelei, vă rugăm să ne comunicați IP-ul la nivelul căruia funcționează web panelul.

În cazul în care doriți să găzduiți un server de jocuri care nu se află în lista noastră de servicii, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, pentru comunități medii/mari care au nevoie de resurse multiple, putem customiza ofera la un preț avantajos.

Tipul serverului pe care îl dorești nu este în lista noastră ?

Scrie-ne prin e-mail sau deschide un ticket pe portalul Hostclub, iar unul intre colegii noștri te va contacta pentru identificarea unei soluții.

Ai nevoie de mai multă putere?

Verifică oferta noastră de servere dedicate și servere virtuale configurate special pentru host-ul tău de gaming!
Servere VPS

Servere VPS

Performanță garantată oferită de OpenVZ 7 și stocare rapidă RAID10 SSD.

servere

Servere Dedicate

Performanță maximă cu echipamente enterprise și stocare SSD cu Raid hardware.

Colocare servere

Colocare

Solicită oferta și vino cu echipamentul tău în rețeaua noastră